Μετάβαση στο περιεχόμενο
kozani
Επιστροφή

Απαλλαγή καταβολής τροφείων και ανταποδοτικών τελών κατά το διάστημα αναστολής λειτουργίας βρεφονηπιακών σταθμών και επιχειρήσεων


Λόγω αναστολής της λειτουργίας των Βρεφονηπιακών σταθμών, ως συνέπεια  των μέτρων προφύλαξης για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού, απαλλάσσονται πλήρως από την υποχρέωση καταβολής τροφείων όλες οι οικογένειες που τα παιδιά τους φιλοξενούνται  στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Κοζάνης, και για όσο χρονικό διάστημα αυτοί θα παραμείνουν κλειστοί. 
Ατομικά ειδοποιητήρια χρεώσεων που εστάλησαν από την υπηρεσία  για το παραπάνω χρονικό διάστημα να μην ληφθούν υπόψη, δεδομένου ότι εστάλησαν πριν την απόφαση αναστολής. Όσες οικογένειες  κατέβαλαν τροφεία για το διάστημα αναστολής, θα τους επιστραφεί το ανάλογο ποσό ύστερα από αίτηση  τους στην αρμόδια Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου. 
 Το ίδιο, θα ισχύσει και για τα ανταποδοτικά τέλη (τέλη καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού) των επιχειρήσεων ατομικών και εταιρειών  (βάσει  ΚΑΔ),  των οποίων η λειτουργία ανεστάλη και για όσο χρονικό διάστημα ισχύει η αναστολή, όπως είχαμε ενημερώσει με προηγούμενη ανακοίνωση.