Μετάβαση στο περιεχόμενο
kozani
Επιστροφή

Επιβράβευση των αριστούχων αποφοίτων λυκείων από τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης “Proud of Youth” που υλοποιεί για 14η χρονιά, επιβραβεύει τους Αριστούχους Απόφοιτους Γενικών Ενιαίων και Επαγγελματικών Λυκείων των ετών 2021 και 2022, από τους όμορους δήμους.
Η επιβράβευση αφορά αποφοίτους Γενικών Ενιαίων Λυκείων ή Επαγγελματικών Λυκείων του 2021 ή 2022, που είναι μόνιμοι κάτοικοι των Δήμων:
 
Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας και Μεγαρέων στο Θριάσιο
Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Δέλτα και Κορδελιού-Εύοσμου στη Δυτική Θεσσαλονίκη
Κοζάνης
Στόχος του Ομίλου είναι η επιβράβευση των υψηλών μαθητικών επιδόσεων με αξιοκρατικά κριτήρια. Στο πλαίσιο αυτό, θα επιβραβευτούν με χρηματικά έπεθλα απόφοιτοι Λυκείων βάσει του βαθμού απολυτηρίου και των μορίων εισαγωγής τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι οι υποψήφιοι να έχουν βαθμό απολυτηρίου 18,1 και άνω και ταυτόχρονα, την ίδια σχολική χρονιά, να έχουν συγκεντρώσει στις Πανελλαδικές Εξετάσεις τουλάχιστον 17.000 μόρια οι απόφοιτοι των Γενικών Λυκείων και 16.000 μόρια των Επαγγελματικών Λυκείων. Διευκρινίζεται ότι στην επιλογή των φοιτητών που θα βραβευτούν λαμβάνεται υπ’ όψιν η βαθμολογία μόνο για τα μαθήματα Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού, ενώ τα παιδιά των εργαζομένων του Ομίλου δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα.
 
Για να αξιολογηθούν τα στοιχεία των αποφοίτων και να συμπεριληφθούν στην τελική λίστα των δικαιούχων είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, η οποία πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύεται από τα παρακάτω δικαιολογητικά:
 
Αντίγραφο Απολυτηρίου Λυκείου ετών 2021 ή 2022
Αντίγραφο Βεβαίωσης Συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ετών 2021 ή 2022
Βεβαίωση από την αρμόδια Δημοτική Αρχή ότι ο υποψήφιος είναι μόνιμος κάτοικος σε έναν από τους παρακάτω Δήμους: Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Μεγαρέων, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Δέλτα, Ευόσμου-Κορδελιού ή Κοζάνης.
 
 
 
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022.
 
 
Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα εξεταστούν από επιτροπή στελεχών της Εταιρείας.
 
 
Η τελική λίστα των δικαιούχων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ομίλου http://www.helpe.gr και στο http://studentsawards.helpe.gr/
 
Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο: studentsawards@helpe.gr