Μετάβαση στο περιεχόμενο
kozani
Επιστροφή

Ευχαριστήριο του Δήμου Κοζάνης στους 2500 εθελοντές που συμμετείχαν στην καμπάνια για τον καθαρισμό του πλανήτη «Let’s do it»


Ο Δήμος Κοζάνης και το δίκτυο του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Κοζάνης, ευχαριστούν όλους τους συνδημότες που συμμετείχαν στον καθαρισμό του Δήμου στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής δράσης  Let’s Do It Greece 2013, στις 14 Απριλίου.

Επίσης ευχαριστούν τις Δημοτικές Κοινότητες Αιανής και Κρόκου, τις τοπικές κοινότητες Αγ Παρασκευής, Αγ Δημητρίου, Ρυακίου, Ακρινής, Άνω Κώμης, Βατερού, Δρεπάνου, Καισαρειάς, Καρυδίτσας, Κάτω Κώμης, Κλείτου, Κοιλάδας, Κοίλων, Eξοχής, Λευκόβρυσης, Λευκοπηγής, Μαυροδενδρίου, Ξηρολίμνης, Πετρανών, Πολυμύλου, Ποντοκώμης, Πρωτοχωρίου, Ροδιανής, Σκήτης, Νέας Χαραυγής, Νέας Νικόπολης, Οινόης, Πτελέας, Ρυμνίου, Σπάρτου, Μηλέας, Αργίλου, Αμυγδαλιάς, Αυγής, καθώς και τους συλλόγους που δραστηριοποιήθηκαν, συμμετείχαν και ανέλαβαν την πρωτοβουλία για να πλαισιώσουν τις ομάδες καθαρισμού.

Ακόμη ευχαριστούν την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης και τον κ. Γιάννη Σόκουτη, την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Κοζάνης, την Μηχανογράφηση του Δήμου Κοζάνης, ην Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης, τα ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Κοζάνης και το ΕΚΑΒ Κοζάνης.

Τις εθελοντικές ομάδες ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης ΣΥΡΑΚΟΖ, ΕΡΑΔΥΜ, ΤΗΝ ΕΟΔ (Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Κοζάνης), αλλά και τον Ευθρό Σταυρό, που είχαν την ευθύνη συντονισμού του επιχειρησιακού κέντρου της δράσης.

Τους γονείς , εκπαιδευτικούς και μαθητές των 6ου, 7ου, 8ου, 9ου, 10ου, και 18ου  δημοτικών σχολείων, του 6ου Γυμνασίου, καθώς και του 11ου ΓΕΛ, για την συμμετοχή τους.

Η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στην διεθνή καμπάνια για τον καθαρισμό του πλανήτη, αποτελεί εγγύηση για την περιβαλλοντική συνείδηση όλων μας και ελπίδα για το μέλλον, το περιβάλλον και την κοινωνία των συνεργασιών και των ενεργών πολιτών.

Δείτε φωτογραφίες από την δράση