Μετάβαση στο περιεχόμενο
kozani
Επιστροφή

Λασσάνεια 2010 - Θεατρική παράσταση "Ο φίλος μου ο Λευτεράκης" -Δευτέρα 19 Ιουλίου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης

«ΛΑΣΣΑΝΕΙΑ 2010»
ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ
 
ΑΛΕΚΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ
 
«Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ»
                                                                                                                   
ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
                                            
Η θρυλική κωμωδία που τόσο αγάπησαν οι Έλληνες από την ομώνυμη ταινία αναβιώνει προσαρμοσμένη από μια παρέα νέων ηθοποιών της νέας γενιάς. Με απόλυτο σεβασμό στο χιούμορ του αξεπέραστου Σακελλάριου, προσθέτουν τη δική τους ματιά στο έργο του πιο κεφάτου δημιουργού της ελληνικής κωμωδίας και φτιάχνουν μια παράσταση για τον έρωτα και τη χαρά της ζωής.

Σκηνοθεσία- Διασκευή: Μ Ρέππα – Θ. Παπαθανασίου, Σκηνικά: Α. Δαγκλίδης, Κοστούμια: Ε. Σιούπη, Μουσική Επιμέλεια: Μ Ρέππα – Θ. Παπαθανασίου.

Παίζουν: Τάσος Αλατζάς, Βασιλική Ανδρίτσου, Σοφία Βογιατζάκη, Βάσω Λασκαράκη, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Φώτης Σπύρος, Γιάννης Τσιμιτσέλης.
 
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Ιουλίου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης στις 21:15
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 22 € γενική είσοδος & 17€μαθητικό, φοιτητικό.
 
Προπωλούνται εισιτήρια με αριθμημένες θέσεις στα γραφεία της ΔΕΠΑΚ (σε εργάσιμες μέρες και ώρες). Για την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτηση του κοινού, κατά τη διάρκεια έκδοσης εισιτηρίων στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης δεν θα γίνεται επιλογή θέσης από το κοινό αλλά από τον εκδότη.
 
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 24610 21285 και στο κινητό τηλέφωνο της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού (Γραφείο Πολιτισμού) 6984628698.