Μετάβαση στο περιεχόμενο
kozani
Επιστροφή

Με το νέο εργαστήριο "Ταξίδι ξεκινώ… σ’ έναν τόπο μαγικό" συνεχίζεται η συμμετοχή της Βιβλιοθήκης στο πρόγραμμα της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης συνεχίζει την συμμετοχή της στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας “ΑλλάΖΩ Σελίδα...από τη βιβλιοθήκη ↔ στο σπίτι”, με νέα δράση και θεματολογία.
Το νέο εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών και μ’ αυτό συνεχίζεται η θεματική ενότητα με επίκεντρο τα ταξίδια.
Σ’ αυτό το εργαστήριο έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε με την φαντασία, να δημιουργήσουμε ονειρεμένους τόπους, μαγικούς φίλους και να γράψουμε την δική μας ιστορία φαντασίας. 
Τι ταξίδι να κάνουμε αυτή την εβδομάδα; Ποιο μέρος να επισκεφτούμε; Κάποιον τόπο μακρινό ή μήπως… μαγικό; Τα πιο εύκολα και συχνά ταξίδια είναι αυτά του νου και της φαντασίας. Αυτά που δεν χρειάζεται να μπεις σε τρένο ή πλοίο, "να ετοιμάσεις βαλίτσα αλλά αρκεί να κλείσεις τα μάτια και να φανταστείς… Σε αυτά τα ταξίδια, οδηγοί είναι τα παιδιά και όχημα η φαντασία τους!
Όσοι θελήσετε να συμμετάσχετε μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο (download) και να μελετήσετε αρχικά τις οδηγίες του εργαστηρίου που εμπεριέχονται στο αρχείο που επισυνάπτεται στο τέλος της σελίδας. Στην προτεινόμενη βιβλιογραφία, υπάρχουν και πάλι οι υπερσύνδεσμοι (link) για βιβλία σε ψηφιακή μορφή.
Μπορείτε να βγάλετε φωτογραφία το μαγικό σας λουλούδι ή/και την ιστορία σας και να τη στείλετε στην Βιβλιοθήκη μας, στο mail: draseis@kozlib.gr, κι εμείς θα τα αναδημοσιεύσουμε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης!
Παραμένουμε ασφαλείς! Συνεχίζουμε να διαβάζουμε! 
Για να ανοίξτε ή να κατεβάσετε το επισυναπτόμενο αρχείο πατήστε εδώ