Μετάβαση στο περιεχόμενο
kozani
Επιστροφή

Πολίτες και επιχειρήσεις συνεχίζουν να παρέχουν στήριξη στο Συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης

 
 
Το Συσσίτιο Δήμου Κοζάνης συνεχίζει το έργο του καθημερινά συνδράμοντας  τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας με τη διανομή μαγειρεμένου φαγητού.
Πολύτιμη βοήθεια προσέφεραν  πολίτες  και επιχειρήσεις για τον μήνα Αύγουστο  με τις  δωρεές τους, καθώς  συνέβαλαν  με τη γενναιόδωρη στάση τους στην κάλυψη των αναγκών  απόρων  συμπολιτών μας .      
 
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται:
Στο αρτοποιείο Πάσχος Καραλίγκας που προσφέρει  πίτες.
Στο  φούρνο του  «Α.Κύρινα & Β. Βαβλιάρα» στον Κρόκο για την προσφορά ψωμιών.
Στην επιχείρηση «Artissimo Bakery» , στη Λευκοπηγή Κοζάνης για την προσφορά ψωμιών
Στην «Alfa Κουκουτάρης» που προσφέρει κατεψυγμένες πίτες για τις ανάγκες του συσσιτίου.
Στην επιχείρηση «Γρηγόρης» επί της 11ης Οκτωβρίου 49 στην  Κοζάνη , η οποία προσφέρει καθημερινά σαλάτες , τυροπιτοειδή και σάντουιτς.
Στην επιχείρηση «Αθανάσιος Τσιφτσής και ΣΙΑ Ο.Ε.», Πτηνοτροφικές επιχειρήσεις-Καρυδίτσα Κοζάνης  που μας προσέφερε 600 αυγά για τις ανάγκες του συσσιτίου.
Στον Πρόεδρο και το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνια που προσέφεραν 1000 σουβλάκια στους ωφελούμενους του Συσσιτίου.
Με αφορμή συμπλήρωσης 2 ετών από το θάνατο του Γεωργίου Στάχταρη, στη σύζυγό του Ελένη Στάχταρη και στις οικογένειες των παιδιών του Κων/νου και Ιωάννη Στάχταρη για την προσφορά διαφόρων τροφίμων, ελαιόλαδο, καλαμποκέλαιο, ζυμαρικά και σάλτσες στη μνήμη του εκλιπόντος.
Όλους όσοι  συμβάλλουν στο έργο του συσσιτίου  με τις ανώνυμες δωρεές τους.