Μετάβαση στο περιεχόμενο
kozani
Επιστροφή

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα οδοποιίας στον οικισμό του Νέου Κλείτου

 
 
        
 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

 

Τηλ.: 24613 50324

FAX: 24610 27065
E-mail: mme@kozanh.gr
Website: www.kozanh.gr
Ταχ. Δ/ση: Πλ. Νίκης 1

Πληροφορίες: Νατάσα Χατζηγεωργίου

 

Προς ενημέρωση συντακτών

 
 
 

Κοζάνη, Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα οδοποιίας στον οικισμό του Νέου Κλείτου

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα εσωτερικής οδοποιίας που υλοποιεί ο Δήμος Κοζάνης στο Νέο οικισμό Κλείτου. Το έργο που είναι ενταγμένο  στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία - Θράκη »  είναι συνολικού προϋπολογισμού 7.928.000,00 ευρώ.  

 

Οι εργασίες που προβλέπονται από την σύμβαση είναι η κατασκευή κρασπεδόρειθρων μήκους 25km και η τσιμεντόστρωση των αντίστοιχων πεζοδρομίων, η κατασκευή 445 φρεατίων υδροσυλλογής ομβρίων υδάτων και η σύνδεση τους με το υφιστάμενο δίκτυο ομβρίων, καθώς και η κατασκευή εξωτερικού αγωγού ομβρίων .

Οι δρόμοι που θα ασφαλτοστρωθούν έχουν συνολικό ωφέλιμο μήκος της τάξης των 10,7 χλμ με συνολική επιφάνεια καταστρώματος τα 170 στρεμ.

Οι πεζόδρομοι στους οποίους θα γίνει τσιμεντόστρωση με σκυρόδεμα C 12/15 έχουν συνολικό ωφέλιμο μήκος της τάξης των 7 χλμ με συνολική επιφάνεια καταστρώματος τα 115 στρεμμάτων.

Τον χώρο όπου εκτελούνται οι εργασίες, επισκέφτηκαν ο δήμαρχος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βαγγέλης Καραπάτσιος, συνοδευόμενοι από τους επιβλέποντες μηχανικούς του έργου. 

 
 

Δείτε το βίντεο 

130711 ΕΡΓΑ ΝΕΟΥ ΚΛΕΙΤΟΥ from Dimos Kozanis on Vimeo.