Μετάβαση στο περιεχόμενο
kozani
Επιστροφή

Σημαντική η βοήθεια της ΔΕΗ στην αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων

Ο  Δήμος Κοζάνης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ποντοκώμης κ. Ιωσήφ Μιχαηλίδης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαυροδενδρίου κ. Χρήστος Αλμασίδης θέλουν δημόσια να εκδηλώσουν την ευαρέσκειά τους για την ουσιαστική βοήθεια της ΔΕΗ στις κρίσιμες μέρες των χιονοπτώσεων.

Πιο συγκεκριμένα θέλουν να ευχαριστήσουν τη Διευθύντρια του ΛΚΔΜ κα Κουρίδου τους Ορυχειάρχες Καρδιάς και Νοτίου κυρίους  Μαχτή και Ιωακείμ καθώς και τον Διευθυντή του ΑΗΣ Καρδιάς κο Παπαϊωάννου για τα μηχανήματα και το προσωπικό που διέθεσαν στον αποχιονισμό της Ποντοκώμης , του Μαυροδενδρίου αλλά και όπου αλλού ζητήθηκε.

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο Δήμος Κοζάνης έχει στην εποπτεία του εκατοντάδες χιλιόμετρα οδικού δικτύου στην Κοζάνη και στους 52 οικισμούς , στις κτηνοτροφικές μονάδες και άλλες βιομηχανικές δραστηριότητες.

Και για να μπορέσει να ανταπεξέλθει με επιτυχία έδωσε όλες του τις δυνάμεις σε μηχανήματα και προσωπικό και συνεργάστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με όλες τις υπηρεσίες καθώς και με τους πολίτες των οποίων η συνέργεια σε τέτοια φαινόμενα είναι καθοριστικής σημασίας.

Παράλληλα  ο Δήμος διέθεσε τις υποδομές του για τη βοήθεια των αποκλεισμένων στην Εγνατία και τους άλλους εθνικούς δρόμους των οποίων ξανατονίζουμε για μία ακόμη φορά για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις είναι ευθύνη της Εγνατίας ΑΕ και της Περιφέρειας αντίστοιχα.