Μετάβαση στο περιεχόμενο
kozani
Επιστροφή

Συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα με το προεδρείο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης

Όλα τα σημαντικά ζητήματα λειτουργίας των σχολικών μονάδων συζητήθηκαν στο πλαίσιο της συνάντησης του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου 2021. 

Παρόντες  στη συνάντηση ήταν η εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου Κοζάνης  για θέματα Παιδείας Τάνια Βεντούλη, καθώς και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Κοζάνης Νίκος Νικολάου. Το Σύλλογο Εκπαιδευτικών εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Αθανάσιος Κωτούλας, ο γραμματέας Στέφανος Γιαννακόπουλος, ο ταμίας Κωνσταντίνος Δεμιρτζίδης και το μέλος Θωμάς Βελώνης.  

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας των σχολείων, όπως η καθαριότητα και οι απολυμάνσεις, οι συντηρήσεις των σχολικών μονάδων, η πρόοδος των εργασιών στα νέα κτήρια των νηπιαγωγείων, καθώς και η εξέλιξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας εν μέσω πανδημίας.