Μετάβαση στο περιεχόμενο
kozani
Επιστροφή

Συνεχίζεται η διαδικασία απομάκρυνσης των πάγων

Συνεργεία του Δήμου εργάζονται νυχθημερόν για την απομάκρυνση των πάγων από την πόλη, εκτός από το αλάτι το οποίο έχει διασκορπιστεί και διατεθεί σε πολλά σημεία. Συνεργεία του Δήμου σπάνε τον πάγο στα κεντρικά σημεία της πόλης.
Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κος Καραπάτσιος και Καθαριότητας κος Αποστολίδης έχουν διαθέσει, όλες τις δυνάμεις του Δήμου για την αντιμετώπιση του φαινόμενου όμως το δίκτυο ευθύνης του Δήμου είναι τεράστιο και εκτείνεται σε εκατοντάδες χιλιόμετρα και είναι σαφές ότι η συνέργεια – η βοήθεια των πολιτών είναι σημαντική και επιβεβλημένη.
Μια βδομάδα τώρα όλες οι υπηρεσίες του Δήμου δουλεύουν ασταμάτητα, όλο το 24ωρο  για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα τα οποία αφορούν τον αποχιονισμό αλλά και τα προβλήματα που δημιουργεί ο παγετός στην υδροδότηση και την τηλεθέρμανση.
Ο Δήμαρχος Κοζάνης κος Μαλούτας ευχαριστεί όλους τους εργαζόμενους του Δήμου τους εξωτερικούς συνεργάτες τις υπηρεσίες της τροχαίας και της πυροσβεστικής της ΔΕΗ ΑΕ αλλά και τους πολίτες του Δήμου για την κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης των δύσκολων καιρικών ευθυνών.  
  Οι κάτοικοι της πόλης μπορούν να απευθύνονται στο 24613-50400 όλο το 24ωρο για προβλήματα που παρουσιάζονται. Στο site του Δήμου Κοζάνης έχουν αναρτηθεί ειδικές οδηγίες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούν οι χιονοπτώσεις.