Μετάβαση στο περιεχόμενο
kozani
Επιστροφή

Τακτική συνεδρίαση της Κοινότητας Κοζάνης

 

Τακτική συνεδρίαση, της Κοινότητας Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου  και ώρα 17:00, στα γραφεία της Κοινότητας Κοζάνης επί της Π.Χαρίση 23, με τα εξής θέματα:

1)Συμμετοχή στα δρώμενα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου. Εισηγητές: Ιωάννης Γρηγοριάδης, Στυλιανός Χλιαράς, Κωνσταντίνος Μπιλιώνης.

2) Προτάσεις για την πολιτική προστασία με θέμα την αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμύρες-χιονοπτώσεις-παγετό για το επόμενο χειμερινό διάστημα. Εισηγητές: Ιωάννης Γρηγοριάδης, Κωνσταντίνος Μπιλιώνης.

3) Παγία μέχρι 30/11- Προτάσεις. Εισηγητές: Ιωάννης Γρηγοριάδης, Στυλιανός Χλιαράς

4) Συνάντηση και ενημέρωση από Γ.Γ Νέας Γενιάς για εκδηλώσεις - ανταλλαγή και συμμετοχή σε Εrasmus νέων πολιτών - Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων – στέκι Νεολαίας - Συμβούλιο Νεολαίας. Εισηγητής: Ιωάννης Γρηγοριάδης.

5) Κάλεσμα φωτογράφων της περιοχής για έκθεση με θέμα "Αθέατη Κοζάνη" στο χώρο της Κοινότητας. Εισηγητής: Στυλιανός Χλιαράς.

6) Πρόταση για άνοιγμα σε εταιρίες με σκοπό τη χορηγική κάλυψη. εκδηλώσεων - δράσεων - παρεμβάσεων της Κ.Κ. Εισηγητής: Στυλιανός Χλιαράς.

7) Πρόταση να δημιουργηθεί ταμείο στα ΚΕΠ του Δήμου στο κτήριο της Νομαρχίας ώστε να πληρώνονται οι λογαριασμοί της ΔΕΥΑΚ. Εισηγητής: Κωνσταντίνος Μπιλιώνης.

8) Πρόταση για ανάπλαση κοινόχρηστου χώρου επί της οδού Φον Κοζάνη και Χαλκιδικής. Εισηγητής: Κωνσταντίνος Μπιλιώνης.

9) Εξέταση αιτήσεων για χορήγηση αδειών παράτασης ωραρίων χρήσης μουσικών οργάνων. Εισηγητής: Ιωάννης Γρηγοριάδης.

10) Ενημερώσεις. Εισηγητής: Ιωάννης Γρηγοριάδης.