Επιστροφή

Ανακοίνωση του τμήματος Πρασίνου Κατεστραμμένο Δέντρο οδός Τράντα Καθώς οι εργασίες ανάπλασης του κέντρου συνεχίζονται και έχουν ήδη ξεκινήσει οι δενδροφυτεύσεις στα πεζοδρόμια γίνεται σε όλους αντιληπτή η προσπάθεια του Δήμου να εμπλουτιστεί το πράσινο στο κέντρο της πόλης μας, σύμφωνα με τους κανόνες της Χωροταξίας και της Οικολογίας.
Εδώ και ένα χρόνο διαμορφώθηκαν νέοι δρόμοι με πράσινο, όπως οι οδοί Μοναστηρίου, Μακεδονομάχων, Τράντα, Πλατεία Τιάλιου και άλλα σημεία της πόλης είναι υπό διαμόρφωση.
 Κατεστραμμένο Δέντρο οδός Συντεχνιών Εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο, αντιμετωπίζουμε δυστυχώς, φαινόμενα ακραίων βανδαλισμών στα δένδρα από ασυνείδητους που τα κόβουν, τα ξεραίνουν ή τα πληγώνουν ανεπανόρθωτα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό της οδού Συντεχνιών που καταγγέλθηκε στις 21/05 στο Δήμο, από όπου και οι φωτογραφίες.


  • Κάθε δένδρο στο δημόσιο χώρο είναι Περιουσία όλων των κατοίκων της πόλης και όλοι πληρώνουμε για τη συντήρησή τους.
  • Δεν μπορεί κανείς, όμως να υπολογίσει την αξία τους για την παραγωγή οξυγόνου και τη συγκράτηση της σκόνης που υπάρχει στην επιβαρυμένη ατμόσφαιρα της Κοζάνης.

Εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο, αντιμετωπίζουμε δυστυχώς, φαινόμενα ακραίων βανδαλισμών στα δένδρα από ασυνείδητους που τα κόβουν, τα ξεραίνουν ή τα πληγώνουν ανεπανόρθωτα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό της οδού Συντεχνιών που καταγγέλθηκε στις 21/05 στο Δήμο, από όπου και οι φωτογραφίες.