Επιστροφή

Η ζωή είναι αλλού! - Αγώνας κατά των ΝαρκωτικώνΟ Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Σύλλογο Α/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης, τους Πρόσκοπους - Οδηγούς Κοζάνης και το Τοπικό Συμβούλιο Νεολαίας (ΤΟΣΥΝ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, την Πέμπτη 26 Ιουνίου, θα προβούν σε μια συμβολική κίνηση ενημέρωσης των νέων κατά των ναρκωτικών.
 Δήμος Κοζάνης Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, στο Δημαρχείο παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μανόλη Παφίλη, του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Χρήστου Σαβίδη, μελών του Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου και την πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (τοπικό τμήμα) Ελεονόρα Κούγια, αποφασίστηκε, να ξεχυθούν την ερχόμενη Πέμπτη, εκπρόσωποι και μέλη των παραπάνω φορέων στα νεολίστικα στέκια της πόλης μοιράζοντας φειγ βολάν και κολλώντας ενημερωτικές αφίσες.

Σύνθημα της πρωτοβουλίας αυτής είναι: Η ζωή είναι αλλού! προτρέποντας τους νέους να στρέψουν την πλάτη τους στη μεγάλη μάστιγα των ναρκωτικών.


Πρόκειται για μια συμβολική πράξη που δείχνει ότι η καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών είναι υπόθεση όλων μας!