Επιστροφή

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Κυριακή 11 Απριλίου 2010 για την πόλη της Κοζάνης, κατά τη λιτανεία της ιερής εικόνας της Παναγίας της Ζιδανιώτισσας

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΖΙΔΑΝΙΩΤΙΣΣΑΣ
 
     Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Κυριακή 11 Απριλίου 2010 για την πόλη της Κοζάνης, κατά τη λιτανεία της ιερής εικόνας της Παναγίας της Ζιδανιώτισσας, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου (όπου από την Παρασκευή της Διακαινισίμου έχει μεταφερθεί με Ιερές Ακολουθίες και Τελετές) στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, όπου και θα ψαλλεί Μέγας Εσπερινός.
 
 Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:
α)           Η απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης την Κυριακή, 11/04/2010, από ώρα 14:00 έως ώρα 20:00 στις οδούς: Αριστοτέλους (από τη συμβολή της με την οδό 11ης Οκτωβρίου έως τη συμβολή της με την οδό Κ. Γκέρτσιου και στο ρεύμα καθόδου προς Γκέρτσιου), 11ης Οκτωβρίου (από την έναρξή της έως τη συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους), Ελ. Βενιζέλου, Ξ. Τριανταφυλλίδη (από την έναρξή της έως τη συμβολή της με την οδό Χ. Μεγδάνη) και στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου.
 
β)            Η Απαγόρευση της Κυκλοφορίας την Κυριακή, 11/04/2010, από ώρα 19:00 έως ώρα 20:00 στις οδούς: Κ. Γκέρτσιου – Αριστοτέλους (από τη συμβολή της με την οδό 11ης Οκτωβρίου έως τη συμβολή της με την οδό Γκέρτσιου και στο ρεύμα καθόδου προς Γκέρτσιου), 11ης Οκτωβρίου (από την έναρξή της έως τη συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους), Ελ. Βενιζέλου, Ξ. Τριανταφυλλίδη (από την έναρξή της έως τη συμβολή της με την οδό Χ. Μεγδάνη) και στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου.
 
γ) Η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται παρόδια.