Επιστροφή

Ενδιαφέρουσα ημερίδα του Δήμου Κοζάνης με θέμα «Αθλητισμός και Υγεία» με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και παραγόντων

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
 

Γραφείο Τύπου

Τηλ.: 24613 50324

FAX: 24610 27065

E-mail: mme@kozanh.gr

Website: www.kozanh.gr

Ταχ. Δ/ση: Πλ. Νίκης 1

Πληροφορίες: Νατάσα Χατζηγεωργίου

Προς ενημέρωση συντακτών

 
 
Κοζάνη, Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013
 

Ενδιαφέρουσα  ημερίδα του Δήμου Κοζάνης με θέμα «Αθλητισμός και Υγεία» με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και παραγόντων

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του αθλητικού κόσμου, στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης, με θέμα «Αθλητισμός και Υγεία», που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου, στην τοπική Κοινότητα Αγίας Παρασκευής.

Περισσότεροι από 80 αθλητές παρακολούθησαν τις εισηγήσεις του Βασίλη Bασιλακόπουλου, Ειδικού Καρδιολόγου – Πρόεδρου Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης με θέμα «Αιφνίδιος θάνατος στους αθλητές», του Dr Παπαθανασίου Παναγιώτη, Ορθοπαιδικόύ Χειρουργού- Αθλητίατρου, Διδάκτωρος Πανεπιστημίου Μονάχου- Γερμανίας, με αντικείμενο τις «Αθλητικές κακώσεις», αλλά και την ενότητα «Η διατροφή στον αθλητισμό», που εισηγήθηκε oΙωάννης Καψάλης, Διαιτολόγος- Διατροφολόγος.

Αξίζει να σημειωθεί η ιδιαίτερα ζεστή φιλοξενία που επεφύλαξε η Τοπική Κοινότητα Αγίας Παρασκευής στους διοργανωτές αλλά και τους συμμετέχοντες.

Η εν λόγω ημερίδα είναι ενταγμένη στον κύκλο ιατρικών ενημερώσεων, που υλοποιεί ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης. Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος και της μεγάλης ανταπόκρισης, αντίστοιχες ημερίδες θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.

Την εκδήλωση υποστήριξαν:

ΜΑΠΣ Αγ. Παρασκευής, Μ. Αλέξανδρος Λευκοπηγής,

Κένταυρος Πρωτοχωρίου, Δόξα Ροδιανής και Αλιάκμων Αιανής.