Επιστροφή

Ενημέρωση για τη νέα γρίπη

 

      Ο Δήμος Κοζάνης και η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας σας προσκαλούν στην  ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν, με θέμα: «Ο ιός της γρίπης Α(Η1Ν1), Πρόληψη και αντιμετώπιση», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου  2009  και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Κοβεντάρειου.

 

      Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προσπάθειας για την έγκυρη ενημέρωση των πολιτών για τη νέα γρίπη, προκειμένου να υπάρξει ενιαία αντιμετώπιση και περιορισμός όσο το δυνατόν περισσότερο του φαινομένου.

 

      Στην εκδήλωση προσκαλούνται Διευθυντές σχολείων, Πρόεδροι Σχολικών Επιτροπών, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και το προσωπικό καθαριότητας.

 

      Η ενημέρωση θα γίνει από την  κα Φράνκα Παστόρε, κλινική μικροβιολόγο και πρόεδρο της επιτροπής πανδημίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

      Κλήθηκαν ακόμα για να τοποθετηθούν ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Δημήτρης Λαμπρόπουλος, και  ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Μανώλης Χαραμής.

 

      Επειδή το θέμα της εκδήλωσης πέρα από επίκαιρο είναι και ιδιαιτέρως σοβαρό, ελπίζουμε πως θα υπάρξει και η ανάλογη συμμετοχή.