Επιστροφή

Κλείνει η οδός «Ελ. Βενιζέλου»Από την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιουνίου και μέχρι τέλος Αυγούστου περίπου, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό «Ελ. Βενιζέλου» από τα κεντρικά φανάρια μέχρι το ξενοδοχείο «Αλιάκμων», λόγω εργασιών ανάπλασης του δρόμου.

Το διάστημα αυτό η κυκλοφορία των επιβατικών και των μικρών φορτηγών (μέχρι 5 τόνους) θα διεξάγεται από τις οδούς: «Τσιμινάκη , Πλ. Λασσάνη, Αρχελάου, 11ης Οκτωβρίου».

Τα μεγάλα φορτηγά και μεγάλα λεωφορεία θα κινούνται μέσω των οδών: «Τσιμινάκη , Κ. Παλαμά, Γκέρτσου» προς την έξοδο της πόλης. Για την διευκόλυνση της περιφερειακής κυκλοφορίας της «Ελ. Βενιζέλου» λαμβάνονται τα πιο κάτω κυκλοφοριακά μέτρα:
  • Αντιδρομείται, από αύριο Παρασκευή ,η οδός «Σαρανταπόρου» και καθορίζεται κατεύθυνση οχημάτων προς την οδό «Ελ. Βενιζέλου».
  • Απαγορεύεται η κίνηση των οχημάτων στην «Πλατεία Λασσάνη» μπροστά στο ξενοδοχείο «Άνεσις» με φορά κίνησης των οχημάτων από την οδό «Ολύμπου» προς την οδό « Κ. Παλαμά» εκτός των φορτηγών άνω των 5 τόνων.
  • Αντιδρομείται το τμήμα της οδού «Ναβαρίνου», από την διασταύρωση της με την οδό «Ολύμπου» έως την διασταύρωση της με την οδό «Κ. Παλαμά» και καθορίζεται κατεύθυνση οχημάτων προς την οδό «Κ. Παλαμά»

Για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας των αστικών λεωφορείων τοποθετούνται κολωνάκια επί της οδού « Κ. Παλαμά» απέναντι από το κατασκευαζόμενο πάρκιγκν. Οι κεντρικοί σηματοδότες (φανάρια) καθ’ όλο το διάστημα των εργασιών θα λειτουργούν κανονικά. Με τις παραπάνω εργασίες στην «Ελ. Βενιζέλου» ολοκληρώνεται η συνολική παρέμβαση του Δήμου στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Ο Δήμος κάνει έκκληση στους Δημότες να επιδείξουν κατανόηση και προσοχή, κατά το διάστημα των εργασιών για τη λιγότερη ταλαιπωρία τους και την αποφυγή ατυχημάτων.