Επιστροφή

Κλειστή η «Πλατεία Ελευθερίας»

Κλειστή η  «Πλατεία Ελευθερίας»

Λόγω εργασιών

 

   Στα πλαίσια των έργων που υλοποιούνται  αυτό το διάστημα στην πόλη,  ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει  τους Δημότες  για τις παρεμβάσεις στην «Πλατεία Ελευθερίας» και στους  διπλανούς δρόμους της Πλατείας  καθώς και στις οδούς  «Ψαρών» και «Κορυτσάς».

Συγκεκριμένα  :

·         Η «Πλατεία Ελευθερίας» και οι οδοί «Μπουσίου»  από οδό «Εστίας», η «Π. Χαρίση» από «Ίωνος Δραγούμη» και η οδός «Δημοκρατίας» από «Λεχόβου», από αύριο Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 8  Σεπτεμβρίου, θα είναι κλειστές.

·         Οι οδοί «Ψαρών» και «Κορυτσάς» θα κλείσουν επίσης το ίδιο χρονικό διάστημα για τις αναγκαίες εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν τις  παραπάνω οδούς το επόμενο τριήμερο ακολουθώντας παρακαμπτήριους δρόμους.

Με την ολοκλήρωση των πιο πάνω έργων η «Πλατεία Ελευθερίας» και οι διπλανοί δρόμοι θα αποδοθούν στην κυκλοφορία. Ταυτόχρονα θα αντιστραφεί η κυκλοφορία στην οδό « Ξ. Τριανταφυλλίδη».

   Ο Δήμος ζητά και πάλι  την κατανόηση των δημοτών για την ταλαιπωρία που υφίστανται ενημερώνοντας τους ταυτόχρονα ότι από την ερχόμενη εβδομάδα, μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω έργων, αποδίδεται στην κυκλοφορία οριστικά το δυτικό τμήμα της πόλης.