Επιστροφή

Μια σειρά από σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το Δήμο, συζητά ο Δήμαρχος Κοζάνης, στο πλαίσιο των επαφών και των συναντήσεων που έχει από χθες, Τρίτη 20 Μαρτίου, στην Αθήνα.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ  ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
 
 
Μια σειρά από σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το Δήμο,  συζητά ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, στο πλαίσιο των επαφών και των συναντήσεων που έχει από χθες, Τρίτη 20 Μαρτίου, στην Αθήνα.
 
Τον κ. Μαλούτα συνοδεύουν στην πρωτεύουσα, ο Πρόεδρος της ΔΕΠΕΠΟΚ Α.Ε. και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Μανώλης Παφίλης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.
 
Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος έχει ήδη πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων κ. Δρούλια, την Πρόεδρο του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, κ. Κωτίδου, καθώς και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Εργατικής Εστίας κ. Στάμου, για να συζητήσει θέματα που αφορούν τις εργατικές κατοικίες του ΟΕΚ, την κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού που προγραμματίζεται να δημιουργηθεί στην περιοχή της ΖΕΠ, καθώς και για την κατασκευή σχολικών μονάδων στο σύνολο του Δήμου.
 
Όλοι οι αρμόδιοι εξέφρασαν  τη θετική της βούληση προς επίλυση των ζητημάτων και δεσμεύτηκαν ότι θα συνδράμουν με κάθε τρόπο έτσι ώστε να γίνουν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες.