Επιστροφή

Περιληπτική διακήρυξη μειοδοτικού διαγωνισμού για τη μίσθωση μηχανημάτων και αυτοκινήτων για το έτος 2010

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 
 
Ο Δήμαρχος Κοζάνης προκηρύσσει μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την μίσθωση των παρακάτω μηχανημάτων και αυτοκινήτων για το έτος 2010:
 
 
1.     Δύο (2) εκσκαπτικών μηχανημάτων τύπου JCB ιπποδύναμης ίσης και άνω των 75 HP, ελάχιστης χωρητικότητας εμπρόσθιου κουβά 1,00 m 3 και ελάχιστης χωρητικότητας τσάπας (οπίσθιου κουβά) 0,20 m 3 για την κάλυψη των αναγκών των οικοδομικών έργων, έργων οδοποιίας και συντήρησης της πόλης της Κοζάνης αποκλειστικά.
 
2.     Ένα (1) εκσκαπτικό μηχάνημα τύπου JCB με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της πρώτης κατηγορίας για την κάλυψη των αναγκών των συντηρήσεων των κάτωθι Τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου Κοζάνης: Σκήτης – Ξηρολίμνης – Αλωνακίων – Ανθοτόπου – Μεταμόρφωσης. 
 
3.     Ένα (1) εκσκαπτικό μηχάνημα τύπου JCB με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της πρώτης κατηγορίας για την κάλυψη των αναγκών των συντηρήσεων των κάτωθι Τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου Κοζάνης : Βατερού – Καλαμιάς – Λυγερής – Νέας Νικόπολης – Κοίλων - Εξοχής.
 
4.     Ένα (1) εκσκαπτικό μηχάνημα τύπου JCB με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της πρώτης κατηγορίας για την κάλυψη των αναγκών των συντηρήσεων των κάτωθι Τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου Κοζάνης : Χαραυγής – Οινόης – Πτελέας – Πετρανών.
 
5.     Ένα (1) εκσκαπτικό μηχάνημα τύπου JCB με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της πρώτης κατηγορίας για την κάλυψη των αναγκών των συντηρήσεων των κάτωθι Τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου Κοζάνης: Αργίλου – Λευκόβρυσης – Πρωτοχωρίου – Λευκοπηγής – Καρυδίτσας.
 
6.     Ενός (1) μηχανικού εκσκαφέα ( περιστροφική τσάπα) ιπποδύναμης ίσης και άνω των 100 HP και ελάχιστης χωρητικότητας κουβά 1,90 m 3.
 
7.     Ενός (1) υδραυλικού σφυρίου ιπποδύναμης ίσης και άνω των 120 HP και ελάχιστης κρουστικής ικανότητας 2 ton .
 
8.     Ενός (1) δονητικού αυτοκινούμενου οδοστρωτήρα κατάλληλου για την συμπύκνωση κοκκώδων υλικών (επιχωμάτων κατασκευασμένων από αδρανή υλικά) με τα κάτωθι χαρακτηριστικά : εύρος κυλίνδρου 1,60-2,00 m, συχνότητα δόνησης 25-30 Hz, γραμμικού φορτίου κατ’ ελάχιστο 25 kg / cm και συνολικού βάρους κατ’ ελάχιστο 10 t.
 
9.     Ενός (1) ερπυστριοφόρου μηχανικού εκσκαφέα με δυνατότητα χρήσης περιστροφικής τσάπας και υδραυλικού σφυρίου ιπποδύναμης έως και 40 HP με μέγιστη διάσταση πλάτους του μηχανήματος 2.00μ., ελάχιστου ανοίγματος βραχίονα (μπούμας) 2.50μ., ελάχιστης χωρητικότητας κουβά 0,10 m 3 και ελάχιστης κρουστικής ικανότητας σφυρίου 300 kgr.
 
10.            Ενός (1) λαστιχοφόρου μηχανικού εκσκαφέα τύπου BOBCAT ιπποδύναμης έως και 40 HP με μέγιστη διάσταση πλάτους του μηχανήματος 1.60μ. και ελάχιστη χωρητικότητα του εμπρόσθιου κουβά 0,10 m 3..   
 
11.             Δύο (2) φορτηγών αυτοκινήτων χωρητικότητας 9 m 3 και άνω.
 
12.            Δύο (2) φορτηγών αυτοκινήτων χωρητικότητας από 5 m 3 έως 9 m 3.
 
13.            Ενός (1) φορτηγού αυτοκινήτ o υ χωρητικότητας των 8m3 και άνω μετά γερανού (παπαγαλάκι) το οποίο πρέπει να έχει τον εξής συνδυασμό χαρακτηριστικών:
                         α) ανύψωση φορτίου τουλάχιστον 0,5 ton σε ύψος έως 10,00μ.
                         β) άνοιγμα βραχίονα (μπούμα) σε μήκος τουλάχιστον 4,00μ. για μεταφορά   
                             φορτίου τουλάχιστον 1,50 ton.
 
 Ο διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου (πλατεία 28 ης Οκτωβρίου 1 1 ος όροφος) την 8η Μαρτίου 2010, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00π.μ. (λήξη παράδοσης προσφορών).
 
   Οι προσφορές θα συμπληρωθούν σε έντυπο το οποίο θα χορηγηθεί από την Υπηρεσία. Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτοί ιδιοκτήτες των παραπάνω μηχανημάτων – αυτοκινήτων, οι οποίοι μαζί με την προσφορά τους θα πρέπει να καταθέσουν και φωτοαντίγραφο της αδείας του μηχανήματος – αυτοκινήτου.
 
   Τα έξοδα δημοσίευσης βαρύνουν τους μειοδότες. Πληροφορίες και έντυπα για τον διαγωνισμό θα δίνονται από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες λειτουργίας των Υπηρεσιών του Δήμου. (πληροφορίες : Τζιόμπρας Γεώργιος – τηλ.:24613 50419 – Ταχ. Δ/νση : Πλατεία 28ης Οκτωβρίου 1, Τ.Κ 50100 Κοζάνη.)
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
 
Λάζαρος Ν. Μαλούτας