Επιστροφή

Στην Κοζάνη πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαρτίου, το 7ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από πολλές πόλεις της βόρειας Ελλάδας.

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΑΡΤΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
 
Tο Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαρτίου η Κοζάνη βρέθηκε στο επίκεντρο της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για τη Βόρειο Ελλάδα. Στην πόλη μας πραγματοποιήθηκε το 7 ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Αθλητισμού & Κοινωνικής Πολιτικής Κοζάνης και του Συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από πολλές πόλεις της βόρειας Ελλάδας.
  
Συγκεκριμένα συμμετείχαν 124 αθλητές και αθλήτριες από την Κοζάνη, τη Θεσ/νίκη, τα Ιωάννινα, τη Βέροια, την Καστοριά, τις Σέρρες, τη Λάρισα, την Πτολεμαΐδα, τα Σέρβια, τη Νεάπολη Κοζάνης καθώς και ένας αθλητής από τη Βουλγαρία.
 
Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος οι νικητές ανά κατηγορία ήταν
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ
1 Ος Νατσιός Χρήστος από Κοζάνη
2 ος Καρατζένης Χρήστος από Ιωάννινα
3 οι    Χριστοδούλου Σάββας από Κοζάνη και Τρυγώνης Γρηγόρης από Βέροια
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
1 Ος Βραζιτούλης Άρης από Α.Σ.Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων
2 ος    Αλμπανάκης Κων/νος από Ο.Ε.Α. Βέροιας
3 οι    Στεφανίδης Μάριος από Σ.Ε.Α. Κοζάνης  και Τζήμας Αθανάσιος από Ο.Ε.Α. Βέροιας
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
1 η   Τζήμα Αγγελική από Ο.Ε.Α. Βέροιας
2 η    Κασνάκη Ευαγγελία από Σ.Ε.Α.Κοζάνης
3 ες Χατζηφώτη Χριστίνα από Σ.Ε.Α. Κοζάνης και Μαλαχτάρη Ολυμπία από ΔΥΝΑΜΗ Λάρισας
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ
1 ος Τσιαλτζούδης Ευάγγελος από Ο.Ε.Α. Βέροιας
2 ος    Ζέρβας Νικόλαος από Σ.Ε.Α. Κοζάνης
3 οι    Χριστοδούλου Θεόδωρος και Διδασκάλου Παύλος από Σ.Ε.Α. Κοζάνης
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
1 Ος    Τσιαλτζούδης Γεώργιος από Ο.Ε.Α. Βέροιας
2 ος     Φιλίππου Γρηγόριος από Α.Σ.Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων
3 οι     Νατσιός Ιωάννης από Σ.Ε.Α. Κοζάνης και Ζυγανιτίδης Φώτης από Α.Σ. ΠΛΑΤΩΝ Σερρών
 
Στην έναρξη του τουρνουά ο πρόεδρος του Σ.Ε.Α. Κοζάνης κ. Σάββας Χριστοδούλου, ευχαρίστησε τους αθλητές και τις αθλήτριες για τη συμμετοχή τους και ζήτησε από τη ΔΕΠΑΚΠΚ   το επόμενο τουρνουά να διεξαχθεί σε μεγάλο γυμναστήριο αφού όπως φαίνεται είναι πια ένας θεσμός που αγκαλιάστηκε από όλη τη βόρεια Ελλάδα και οι συμμετοχές κάθε χρόνο σπάνε ρεκόρ.
Η πρόεδρος της ΔΕΠΑΚΠΚ κ. Νικολέττα Μπουμπόναρη μετά από σύντομο χαιρετισμό και απαντώντας στον κ. Χριστοδούλου ανέφερε ότι είναι υποχρέωση του Δήμου και της ΔΕΠΑΚΠΚ να κάνει το καλύτερο δυνατό, για τη διοργάνωση του επόμενου τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί σε μεγάλο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.
 
Στο τουρνουά παραβρέθηκε επίσης ο ομοσπονδιακός προπονητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης Β. Ελλάδος κ. Οικονόμου Νικόλαος, ο οποίος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την άρτια οργάνωση των αγώνων και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των συμμετεχόντων.