Μετάβαση στο περιεχόμενο
kozani
Επιστροφή

2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ–ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ 6/2/11ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ –ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Β.ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΩΡΑ 10 π.μ.

 

 

Στο κλειστό γυμναστήριο του Τ.Ε.Ι. Κοζάνης θα διεξαχθεί το 2ο τουρνουά μικρών ηλικιών που διοργανώνει η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α.) Τοπική Επιτροπή Β. Ελλάδος σε συνεργασία με το Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης και το Δήμο Κοζάνης (Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού-Τουρισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αθλητισμού).

Η διεξαγωγή, για πρώτη φορά στην ιστορία της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στην Κοζάνη, αυτού του τουρνουά τιμά το Σ.Ε.Α. Κοζάνης, ο οποίος στα τρία χρόνια της αγωνιστικής του παρουσίας στο άθλημα έχει να επιδείξει άρτια οργάνωση, συνέπεια και ανταγωνιστικότητα. Αναγνωρίζεται έτσι η δουλειά που γίνεται στο σύλλογό μας και η δυνατότητά του να διοργανώνει υψηλού επιπέδου αγώνες.

Για την ανάληψη αυτού του τουρνουά συνέβαλλε και η Κοζανίτικη φιλοξενία καθώς και το άρτια εξοπλισμένο κλειστό γυμναστήριο των Τ.Ε.Ι. Κοζάνης.

Προσκαλούμε όλους τους φίλους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ) να τιμήσουν με την παρουσία τους αυτούς τους  αγώνες και να βοηθήσουν τους μικρούς αθλητές και συμπολίτες μας στην προσπάθεια τους για διάκριση.

 

 

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ                         ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

Τηλ. Επικοινωνίας: 6974089635 Χριστοδούλου Σάββας.

                          6947905245 Διδασκάλου Κων/νος.