Μετάβαση στο περιεχόμενο
kozani
Επιστροφή

Διακήρυξη δημοπρασίας μίσθωσης δημοτικής έκτασης 1,670 στρεμμάτων στην Τ.Κ. Κοίλων

Εκτίθεται σε φανερή πλειοδοτική δημοπρασία η εκμίσθωση δημοτικής έκτασης εμβαδού 1,670 στρεμμάτων από το αριθμ 6 χερσολίβαδο (διανομής 1940) της Τοπικής Κοινότητας Κοίλων ιδιοκτησίας του Δήμου Κοζάνης που βρίσκεται εντός της κτηματικής περιοχής της Τοπικής Κοινότητας Κοίλων για πολυετείς καλλιέργειες (μηδική -αρωματικά φυτά)
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο Πλ. Νίκης 1, 50131 Κοζάνη, (γραφείο Ακίνητης Περιουσίας) την Δευτέρα 20 Ιουνίου και ώρα από 9.00 μέχρι 9.30 ενώπιον της προβλεπόμενης από το νόμο Επιτροπής. Η χρονική διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται σε επτά (7) καλλιεργητικές περιόδους, για πολυετείς καλλιέργειες (μηδική -αρωματικά φυτά) με δυνατότητα παράτασης.
Ως ελάχιστο όριο της πρώτης προσφοράς (τιμή εκκίνησης), για τις πολυετείς καλλιέργειες και τις καλλιέργειες αρωματικών φυτών ορίζεται το ποσό των τριάντα πέντε (35,00 €) ευρώ ετησίως ανά στρέμμα.
Η εγγύηση για τη συμμετοχή στη δημοπρασία ορίζεται στο ποσό των έξι ευρώ (6,00€).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου Κοζάνης (Πλ. Νίκης 1, 50131 Κοζάνη) τηλ 2461350346 κ. Στανέλα Άννα.

 

Περιληπτική διακήρυξη

Αναλυτική διακήρυξη