Μετάβαση στο περιεχόμενο
kozani
Επιστροφή

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης σε συνεργασία με την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Δημιουργική γραφή».

  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ
 
     Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης σε συνεργασία με την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, διοργανώνει σεμινάριο 10 ωρών με θέμα: «Δημιουργική γραφή».
 Πρόκειται για εργαστηριακές ασκήσεις λόγου, κατά τη διάρκεια των οποίων προτείνονται, παράγονται και εξετάζονται πολλά είδη γραπτού λόγου, με διαφορετικό ύφος και σκοπό. Τα σεμινάρια, έχουν στόχο τη μετάδοση της τεχνικής γνώσης και των εμπειριών των δημιουργών, που έχουν προκύψει από την προσωπική τους ενασχόληση με τη γραφή και την εμπειρία τους στο αντικείμενο.
Τα εργαστήρια δεν προσφέρουν πρότυπα, αλλά προτείνουν ασκήσεις παραγωγής, αναπαραγωγής και ποικίλων μετασχηματισμών του γραπτού λόγου, ενώ παράλληλα δίνουν ιδέες αξιοποίησης λογοτεχνικών και λοιπών κειμένων.
    Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009, 4:00 – 9:00 μμ και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009, 10:00πμ - 3:00μμ, στην Δημοτική Χαρτοθήκη Κοζάνης.
Θα διδάξουν:
·        Σουλιώτης Μίμης, ποιητής, καθηγητής και Κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Δυτικής  Μακεδονίας
·        Βακάλη Άννα, φιλόλογος, υπ. Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Το σεμινάριο θα παρακολουθήσει ένας περιορισμένος αριθμός φιλολόγων που έχει δηλώσει συμμετοχή.