Επιστροφή

Δήμος Κοζάνης: Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες ενίσχυσης των τοπικών προϊόντων με B2B συναντήσεις επιχειρηματιών και εκπροσώπων σούπερ μάρκετ

Ο Δήμος Κοζάνης στην κατεύθυνση της ενίσχυσης των τοπικών προϊόντων και της εξεύρεσης πρακτικών για τη στήριξη και την προώθησή τους, έχει αναλάβει το προηγούμενο χρονικό διάστημα μία σειρά πρωτοβουλιών αναφορικά με την προώθηση των προϊόντων στα σούπερ μάρκετ, καθώς και στα καταστήματα τροφίμων. 

Σε αυτό το πλαίσιο είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους εκπροσώπους των σούπερ μάρκετ, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Κοζάνης, με στόχο την εξεύρεση πρακτικών για τη στήριξη των τοπικών προϊόντων και είσοδό τους σε μία ευρύτερη αγοραστική κοινότητα. 
Σε συνέχεια των ανωτέρω δράσεων η Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Κοζάνης, στοχεύοντας στην προβολή των τοπικών επιχειρήσεων του διατροφικού τομέα, ανέλαβε την πρωτοβουλία προώθησης φυλλαδίου που κοινοποιήθηκε στους δημότες μέσω των λογαριασμών της ΔΕΥΑΚ. 
Η εν λόγω πρωτοβουλία είχε ως στόχο την γνωριμία των πολιτών με τα προϊόντα των παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται στο Δήμο, τα οποία χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιοτική αξία, αλλά και περιορισμένη διείσδυση στην τοπική αγορά. 
Για την ενίσχυση αυτή της προσπάθειας, ο Δήμος Κοζάνης διοργανώνει επαγγελματικές συναντήσεις B2B των τοπικών επιχειρηματιών  με στελέχη των σούπερ μάρκετ, στοχεύοντας στη μεταξύ τους γνωριμία και στην ανάπτυξη συνεργασιών. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020, 17.30 με 21.30, στο χώρο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης. 
Οι ανωτέρω πρωτοβουλίες συμβάλλουν στην ενίσχυση των τοπικών προϊόντων και τη συνολική τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Πληροφορίες:
Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, doled@kozanh.gr, 2461355103