Επιστροφή

Συνεχίζεται η συνεργασία Δήμου Κοζάνης – Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με ανοιχτές δράσεις ενίσχυσης της νεανικής επιχειρηματικότητας

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

 

Τηλ.: 24613 50324

FAX: 24610 27065
E-mail: mme@kozanh.gr
Website: www.kozanh.gr

Ταχ. Δ/ση: Πλ. Νίκης 1

Πληροφορίες: Νατάσα Χατζηγεωργίου

 

Προς ενημέρωση συντακτών

 
 
 

Κοζάνη, Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Συνεχίζεται η συνεργασία Δήμου Κοζάνης – Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με ανοιχτές δράσεις ενίσχυσης της νεανικής επιχειρηματικότητας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζονται και τη φετινή χρονιά οι επιτυχημένες δράσεις ενίσχυσης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, που πραγματοποίησε ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με την Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Οι «ανοιχτές δράσεις» που υλοποιήθηκαν την περσινή χρονιά αφορούσαν την Συνεργασία της Μονάδας Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τον Δήμο Κοζάνης, το «Εργαστήρι Νεανικής Επιχειρηματικότητας» και τα «Σχέδια δράσης για την ενίσχυση της Νεανικής Επιχειρηματικότητας».

Τα προγράμματα, που θα συνεχιστούν και φέτος, απευθύνονται σε νέους και νέες που επιθυμούν να συμμετέχουν σε «ανοιχτές δράσεις» ενίσχυσης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας. Κύριος στόχος  είναι η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων, ώστε να μπορέσουν να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα, στηριζόμενοι σε καινοτομικές εφαρμογές με τη δημιουργία νέων βιώσιμων επιχειρήσεων.

Η πρώτη συνεδρία για την φετινή χρονιά θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια  του Επενδυτικού – Αναπτυξιακού συνεδρίου “Money Show” σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου 2013, στo Ξενοδοχείο «Αλιάκμων» και ώρες 14:00-16:00.

Πληροφορίες :

Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Τηλ.: 24610-56250, 3, 4

Οι αιτήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2013 στον παρακάτω σύνδεσμο: 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.