Επιστροφή

Σύσκεψη συντονιστικού τοπικού οργάνου. Σε ετοιμότητα όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης

Σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013, στην αίθουσα του Κοβεντάρειου, σχετικά με τη λήψη μέτρων πολιτικής προστασίας για την θερινή περίοδο.  

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Κοζάνης για την Δημοτική Αστυνομία κ. Γιώργος Κάτανας, η διευθύντρια της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Μαρία Θεοδωρίδου, καθώς και εκπρόσωποι της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, της τροχαίας και άλλων φορέων.

Όπως επεσήμανε ο κ. Κάτανας «με την σημερινή σύσκεψη, ολοκληρώνεται ένας κύκλος συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν για να επιβεβαιώσουν οι φορείς την ετοιμότητα που υπάρχει, ενόψει της θερινής περιόδου. Ο Δήμος Κοζάνης έχει ήδη ξεκινήσει μία πρώτη καταγραφή τοποθεσιών, στις οποίες υπάρχει επικινδυνότητα για εκδήλωση πυρκαγιάς. Σε αυτή την κατεύθυνση χρειαζόμαστε και την αρωγή των πολιτών, οι οποίοι άμεσα και έγκαιρα πρέπει να αποκαταστήσουν τα οικόπεδα και τα σπίτια που μπορεί να προκαλέσουν φωτιές. Όλες οι υπηρεσίες και τα στελέχη του Δήμου Κοζάνης έχουν προετοιμαστεί για να ανταπεξέλθουν άμεσα όποτε τους ζητηθεί ».