Επιστροφή

Το EKO Acropolis Rally Road Truck στην Κοζάνη: Γιατί βρίσκεται στην πόλη

Το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις συνεχίζει την περιοδεία του σε ελληνικές πόλεις, με πρωτοβουλία του Υπουργείου Αθλητισμού, μεταφέροντας μηνύματα οδικής ασφάλειας και ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς.

Από σήμερα Τρίτη 13 Σεπτέμβρη το EKO Acropolis Rally Road Truck  φιλοξενείται από το Δήμο Κοζάνης στο χώρο του ΟΣΕ, όπου θα παραμείνει μέχρι και την Τρίτη 20 Σεπτέμβρη. Το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό θα είναι ανοιχτό για το κοινό  από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Στόχος της παραμονής του είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τους κινδύνους που κρύβουν οι λανθασμένες οδηγικές συνήθειες. 
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ειδικά διαμορφωμένου φορτηγού στην Κοζάνη, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για την οδική ασφάλεια με θέμα «Εσύ τι λάθος κάνεις στην οδήγηση», με το μέλος του Motorsport Greece, γνωστό οδηγό αγώνων και ειδικό στα θέματα οδικής ασφάλειας, Νίκο Τσάδαρη (λεπτομέρειες θα δοθούν σε επόμενη ανακοίνωση).  
Σημειώνεται, ότι το EKO Acropolis Rally Road Truck, είναι εξοπλισμένο με προσομοιωτές οδήγησης, γυαλιά προσομοίωσης επικίνδυνων καταστάσεων, κάρτες Οδικής Ασφάλειας με Έλληνες αθλητές, και με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού της EKO, «διαδίδει» τη σπουδαιότητα της ασφαλούς οδήγησης.