Μετάβαση στο περιεχόμενο
kozani
Επιστροφή

1η συνάντηση Χορού Καλλιτεχνικών Σχολείων στην Κοζάνη: 11-13 Μαϊου

Το Καλλιτεχνικό Σχολείο Κοζάνης διοργανώνει,  την 1η συνάντηση Χορού Καλλιτεχνικών Σχολείων η οποία θα λάβει χώρα στην πόλη της Κοζάνης από την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 ως το Σάββατο 13 Μαΐου 2023. Με την αρωγή και τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας - Αντιπεριφέρεια Π.Ε. Κοζάνης, του Δήμου Κοζάνης, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης και του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης θα φιλοξενήσει τα Καλλιτεχνικά Σχολεία των Αμπελοκήπων, του Ηρακλείου, του Κερατσινίου – Δραπετσώνας και του Περιστερίου.


Η 3ήμερη συνάντηση περιλαμβάνει δύο παραστάσεις σύγχρονου και κλασικού χορού, μία παράσταση παραδοσιακών χορών, καθώς και εργαστήρια σύγχρονου, κλασικού και παραδοσιακού χορού.


Την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 όλες οι τάξεις της κατεύθυνσης Χορού του Καλλιτεχνικού Σχολείου Κοζάνης θα παρουσιάσουν χορογραφίες στην Αίθουσα Τέχνης του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, στις 20.30.


Την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 θα παρουσιαστούν χορογραφίες από τα Καλλιτεχνικά Σχολεία Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Κοζάνης και Περιστερίου στην Αίθουσα Τέχνης του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, στις 20.30.


Το Σάββατο 13 Μαΐου 2023 θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από τα Καλλιτεχνικά Σχολεία Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Κοζάνης και Περιστερίου υπό τη μουσική συνοδεία του παραδοσιακού συνόλου του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας στην κεντρική Πλατεία Κοζάνης, στις 12.00.


Σε όλες τις παραστάσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.