Μετάβαση στο περιεχόμενο
kozani
Επιστροφή

Κατάμεστο το φουαγιέ της Κοβενταρείου για την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας των εργαζομένων του Δήμου Κοζάνης

 

Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου 2024, η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Δήμου Κοζάνης, παρουσία εργαζομένων και αυτοδιοικητικών, οι οποίοι γέμισαν το φουαγιέ της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του ο κ. Κοκκαλιάρης, αφού πρώτα εξήρε τον σπουδαίο πολιτιστικό ρόλο της Βιβλιοθήκης ως μέσο οικονομικής ανάπτυξης και πνευματικής ανάτασης του τόπου, υπογράμμισε εν συνεχεία ότι είναι σημαντικό να εξασφαλιστούν από τη νέα Δημοτική Αρχή, οι απαιτούμενοι εκείνοι πόροι για τη συνεχή βελτίωση των εργασιακών συνθηκών του προσωπικού, όλων των Υπηρεσιών του Δήμου.

Παράλληλα, δήλωσε ότι από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του, δεν ξεχώρισε ποτέ τους εργαζόμενους σε κατηγορίες, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι για τον ίδιο «δεν υπάρχουν ούτε εργαζόμενοι του Μαλούτα, ούτε του Ιωαννίδη» και σε καμία περίπτωση τόνισε, δεν θέλει να δημιουργήσει εργαζόμενους δικούς του.

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχθεί «εγωιστικές συμπεριφορές και παρεούλες» που μόνο πλήττουν το δημόσιο συμφέρον, επισημαίνοντας ότι «έχει και υπομονή και επιμονή» στην επίτευξη των στόχων του, υπέρ των δημοτών.

«Όλοι μαζί εργαζόμενοι και αιρετοί, υπηρετούμε τους πολίτες του Δήμου Κοζάνης και πρέπει να νιώθουμε περήφανοι για αυτό», είπε στο τέλος ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, δεχόμενος το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή όμορφη εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από το Δημοτικό μας Ωδείο ενώ το τυχερό φλουρί “έπεσε” στο ΔΗΠΕΘΕ.