Μετάβαση στο περιεχόμενο
kozani
Επιστροφή

Σεμινάριο για αιρετές ή σε γυναίκες που επιθυμούν να πάρουν μέρος στις εθνικές ή τις ευρωεκλογές

Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας, στο πλαίσιο του Έργου: «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής» του ΕΠ Διοικητική Μεταρρύθμιση, βρίσκεται στη διαδικασία σχεδιασμού επιμορφωτικών δράσεων.

 Ειδικότερα, πρόκειται να υλοποιηθούν 15 επιμορφωτικά σεμινάρια με κύριο στόχο την ενίσχυση και εμψύχωση των ίδιων των γυναικών προκειμένου να διεκδικήσουν και να επιτύχουν όχι μόνο τη συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες, αλλά και την εκλογή τους σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Τα σεμινάρια θα απευθύνονται σε αιρετές ή σε γυναίκες που επιθυμούν να πάρουν μέρος στις εθνικές ή τις ευρωεκλογές, θα περιλαμβάνουν θεωρητικό και βιωματικό μέρος και θα διαρθρώνονται στις εξής θεματικές ενότητες: α) Φύλο, Κοινωνία, Πολιτική, β) Δομές Εξουσίας, γ) Πολιτική Επικοινωνία, δ) Εθνικές και Ευρωπαϊκές Πολιτικές. 

Δεδομένου ότι έχει ξεκινήσει η  προετοιμασία για την έναρξη των επιμορφωτικών σεμιναρίων στο προσεχές διάστημα, σας ενημερώνουμε ότι έχει αναρτηθεί φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παρακολούθηση των σεμιναρίων στο site www.gynaikes-politiki.gr (βλ. εδώ:  http://bit.ly/Ye4OTA ).  

Θα θέλαμε να ζητήσουμε την υποστήριξή σας και σας καλούμε να ενημερώσετε τα μέλη των φορέων σας ή άλλες ενδιαφερόμενες, προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής. Επιπλέον, θα ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να διερευνήσετε τη δυνατότητα σχετικής ανάρτησης στις ιστοσελίδες σας.

 
 (mail επικοινωνίας: kethi@gynaikes-politiki.gr )