Επιστροφή

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, το Δ. Σ. και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, συγχαίρουν το μαθητή του Δ.Ω.Κ. Νάτση Αθανάσιο

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, το Δ. Σ. και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, συγχαίρουν το μαθητή του Δ.Ω.Κ. Νάτση Αθανάσιο, για την πρόκρισή του στην Γ΄ φάση του εκπαιδευτικού προγράμματος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών «ΔΡΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ», όπως επίσης και την καθηγήτριά του κα Αχιμπάλοβα Λουντμίλα για την εξαιρετική προετοιμασία του μαθητή.
 
Επίσης το trio «Opus I» ο κ. Δημήτρης Σέμσης και κα Έφη Αβέρωφ -Μιχαηλίδη μας μετέφεραν τα συγχαρητήρια τους για την προετοιμασία για την υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος.
Η Γ΄ φάση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο μουσικής τον Νοέμβριο 2010 και η επιτροπή θα κρίνει ποιοι θα εμφανιστούν σε μία συναυλία και θα χορηγηθούν επίσης υποτροφίες σπουδών σε νέους μουσικούς.
Τέτοιες επιτυχίες μας κάνουν περήφανους για τη δουλειά που γίνεται στο Ωδείο και παράλληλα αναβαθμίζουν το πολιτιστικό επίπεδο της Πόλης μας.
 
Συγχαρητήρια!
 
Ο Πρόεδρος του Δ.Ω.Κ.
Καραπάτσιος Ευάγγελος
 
Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής
Τζούκας Γιώργος