Επιστροφή

Την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 στις 17:15 ο μεγάλος αγώνας Ελλάδα-Ολλανδία στο Κλειστό της Λευκόβρυσης με ελεύθερη είσοδο – Σας Περιμένουμε!

 

Ο Δήμος Κοζάνης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΟΧΕ), σας προσκαλεί στον κρίσιμο αγώνα Play off Ελλάδα-Ολλανδία για τα Προκριματικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ανδρών, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 και ώρα 17:15 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λευκόβρυσης, με ελεύθερη είσοδο.

Το νέο αυτό κομβικό αθλητικό γεγονός, έρχεται να προστεθεί στα μεγάλα ματς που προηγήθηκαν στο Κλειστό της Λευκόβρυσης, επιστέγασμα των άοκνων προσπαθειών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ομοσπονδίας.

Προσπάθειες που έβαλαν και πάλι στον αθλητικό μας χάρτη, το ΔΑΚ Λευκόβρυσης του Δήμου Κοζάνης, φιλοξενώντας σπουδαία αθλητικά γεγονότα διεθνούς ακτινοβολίας.

Σας περιμένουμε την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 και ώρα 17:15 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λευκόβρυσης, να στηρίξουμε όλες και όλοι μαζί την Εθνική μας, στο κρισιμότερο παιχνίδι των τελευταίων ετών!

Γίνε εσύ, ο 8ος παίκτης της Εθνικής μας!