Επιστροφή

Συνάντηση πραγματοποίησε, την Πέμπτη 09 Δεκεμβρίου 2010, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, έπειτα από προσωπική του πρωτοβουλία, με επιτροπή φοιτητών των Πολυτεχνικών Τμημάτων του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συνάντηση πραγματοποίησε, την Πέμπτη 09 Δεκεμβρίου 2010, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, έπειτα από προσωπική του πρωτοβουλία, με επιτροπή φοιτητών των Πολυτεχνικών Τμημάτων του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας, που πραγματοποιούν κατάληψη στα κτίρια του πανεπιστημίου, αντιδρώντας στα τεκταινόμενα στον χώρο της παιδείας.

Οι φοιτητές συνοδευόμενοι από τον κ. Ευστάθιο Κυκκινίδη, εκπρόσωπο των καθηγητών, συζήτησαν με τον δήμαρχο τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας καθώς και την άποψη που εκφράστηκε από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής κ. Γιάννη Μανωλόπουλο, σχετικά με την συνένωση του ΑΕΙ και του ΤΕΙ. Η επιτροπή των φοιτητών πληροφόρησε επίσης τον κ. Μαλούτα, για τις αποφάσεις των οργάνων τους, σχετικά με την συνέχιση της κατάληψης.

Ο κ. Μαλούτας με τη σειρά του ενημέρωσε τους φοιτητές για την επικείμενη συνάντησή του με την Υπουργό Παιδείας στην Αθήνα, και τους προσκάλεσε σε μία δεύτερη συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα, όπου θα συζητήσουν τα αποτελέσματα των επαφών του με το Υπουργείο Παιδείας.